Kycklingsallad med mangovinägrett
Den här salladen gjorde jag av vad som fanns i kylen, lite improvisation
vilket jag inte har gjort så mycket av tidigare. I affären hittade jag kyckling-
filéer som var färdigstekta och frysta. Smidigt till sallader, bara att tina i
micron och äta. Salladen blev god tycker jag.


Ingredienser:
1röd paprika
1squash
1burk körsbärstomater
1klyfta vitlök
1burk röda kidneybönor
4potatisar
1knippe babyspenat
1knippe isbergsallad
1rödlök
2 kycklingfiléer
Vinägrett:
1/2dl balsamvinäger (mango)
1 1/2 dl olivolja
salt och peppar
Gör så här:
Dela grönsakerna och kycklingfiléerna i bitar och lägg i babyspenat och
isbergsallad samt bönorna. Koka potatisen och tärna den. Stek paprika,
rödlök och squash tillsammans. Blanda ihop allting. Tillsätt vinägretten.
Kommentarer
Trackback