Lax med rotfrukter, ruccola och keso

Det här är en av mina favoriträtter, bara så gott. Lätt att göra är det också 
och ganska nyttigt faktiskt. 

laxmedrotfrukter'

Ingredienser: (4pers.)

10 potatisar
5 palsternackor
5 morötter
4 laxfiléer
1 knippe ruccola
2 burkar keso

Gör så här:

Skala och skär potatis, palsternacka och morötter i klyftor. Lägg dessa på
en plåt och ringla på olivolja. Salta, peppra och ha på rikligt med rosmarin.
(Om man vill kan man även ringla på honung vilket gör det hela väldigt
gott med lite mer sötma, men det är inte nödvändigt.) Sätt ugnen på 200°C
och in i ugnen i ca 45 minuter. Stek laxfiléerna och krydda med citronpeppar.
Servera med ruccolasallad och keso.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0